Plant: Nisam dobio ponudu za ponovno okupljanje Cepelina (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Nov.2014, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plant: Nisam dobio ponudu za ponovno okupljanje Cepelina (VIDEO)

Pevač Led Cepelina (Led Zeppelin) Robert Plant demantovao je navode da je odbio unosnu ponudu vlasnika Virdžina Ričarda Brensona da ta grupa ponovo nastupa na koncertima.

U saopštenju Plantovog portparola se navodi da pevač Led Cepelina "nije dobio nijednu ponudu poslednjih meseci" o koncertima, kao i da nije komunicirao s Brensonom 50 godina.

Citirajući pesmu Led Cepelina, Brenson je na blogu naveo da je "ošamućen i zbunjen" (dazed and confused) navodima da je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ponudio grupi 500 miliona futni (635,6 miliona evra) za nastupe.

Led Cepelin se raspao pošto je bubnjar Džon Bonem umro 1980.

Preostali članovi Plant, Džimi Pejdž i Džon Pol Džons poslednji put su nastupali zajedno 2007. godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.