Planirani radovi – Parking servis, Vodovod, Elektrodistribucija

Izvor: Megafon.co, 20.Feb.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planirani radovi – Parking servis, Vodovod, Elektrodistribucija

Planirani radovi ekipa javnih preduzeća za sredu, 20. februar, za Niš i okolinu.
JKP Parking servis Niš Ekipe JKP Parking servis Niš, Služba signalizacije, javnog osvetljenja i održavanja, u sredu, 20. februara, planira zamenu sijalica na javnoj rasveti na teritoriji opština Crveni Krst, Medijana i Pantelej.
Obeležavaće se postojeća parking mesta za osobe sa invaliditetom, a planirani su i radovi na regulaciji pružnih prelaza, kao i postavljanje vertikalne signalizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << po nalozima.
JKP Naissus U okviru održavanja vodovodne mreže ekipe JKP Naissus obavljaju radove u selu Paljina, kod mosta. Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke kvara moguć prekid vodosnabdevanja  do 15 sati u ovom Paljina.
Radovi u selu Miljkovac “Pešter” – Rekonstrukcija vodovodne mreže. Ulica Branka Radičevića br. 26.
Kvar na priključnoj vezi, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci prvog ventila biće u toj ulici. Radovi na popravci hidranta u Njegoševoj ulici zbog čega je moguć kratak prekid u vodosnabdevanju, saopštavaju iz niškog Vodovoda.
Radovi u Ulici Zdravke Vučković br. 92. Kvar na priključnoj vezi. Zbog radova na zameni prvog ventila moguć manji prekid vodosnabdevanja, kao i radovi zbog kvara na priključnoj vezi u Ulici Stanoja Glavaša br. 9, pa su mogući manji prekidi u vodosnabdevanju na toj lokaciji.
ED Jugoistok Zbog radova na elektroenergetskoj mreži 20. februara bez napajanja će biti:
U vremenu od 9 do 14 sati delovi ulica Kozaračke (br. 1-28), Obilićevog venca (parni br. 22-32) i Avnoja, kao i deo Gadžinog Hana i Medoševca.
U vremenu od 9 do 17 sati delovi ulica Vojvode Tankosića (br.16 i 18), Maksima Gorkog (br. 2) i Bulevar Nemanjića (br. 2), saopštavaju iz niške Elektrodistribucije.
 

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.