Izvor: Nezavisne Novine, 07.Feb.2016, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planinar stradao na Bjelašnici, ljekari se bore za život žene

SARAJEVO - Na Kliniku urgentne medicine Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo (UKCS) primljena je pacijentica mlađe životne dobi u izuzetno teškom stanju.

Ona je životno ugrožena a ljekari se bore za njen život, saopšteno je iz UKCS-a.

Jedna osoba smrtno je stradala, druga teško povrijeđena na Bjelašnici na lokalitetu Kotlovi.

Ovu informaciju potvrdio je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Irfan Nefić.

"Dvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << planinara navodno je ostalo zameteno na Bjelašnici u popodnevnim satima. Jedna osoba je smrtno stradala, druga je teško povrijeđena. U spašavanje je uključena gorska služba spašavanja, angažovana je helikopterska jedinica Oružanih snaga", rekao je Nefić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Bjelašnici poginuo planinar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2016

Jedna osoba je poginula, a druga teško povređena na Bjelašnici, na lokalitetu Kotlovi, potvrdio je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Irfan Nefić...Kako su preneli sarajevski mediji, troje planinara je danas popodne ostalo zavejano na Bjelašnici...Nefić je kazao da je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.