Plan detaljne regulacije područja oko „Šumica biće izložen sutra

Izvor: Studio B, 03.Maj.2012, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plan detaljne regulacije područja oko „Šumica" biće izložen sutra

Javni uvid u Nacrt plana detaljne regulacije područja oko „Šumica” i unutrašnjeg magistralnog poluprstena.

Komisija za planove Skupštine grada Beograda oglasila je javni uvid Nacrta plana detaljne regulacije područja između ulica Gospodara Vučića, Vojislava Ilića, Kralja Ostoje, Bačvanske, Rada Neimara, Mahmuta Ibrahimpašića i Strumičke, granice gradske šume „Šumice" i Unutrašnjeg magistralnog poluprstena, opština Voždovac.

Plan će biti izložen >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u zgradi Gradske uprave grada Beograda u Ulici 27. marta 43-45 (sala 2 u suterenu) od 3. maja do 1. juna i može se pogledati svakog radnog dana od 9 do 18 časova.

Javna sednica Komisije za planove Skupštine grada Beograda održaće se u zgradi Gradske uprave u Ulici 27. marta 43-45 (sala 2 u suterenu) 26. juna u 13 časova. U toku javne sednice, sva prisutna fizička i pravna lica koja su podnela primedbe u vezi s Nacrtom plana u pisanom obliku mogu ih obrazložiti pred članovima komisije.

Primedbe na planirana rešenja, u pisanoj formi, mogu se dostaviti Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove, Ulica 27. marta 43-45 najkasnije do 1. juna.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.