Plaćenici u Beogradu: Neviđena akcija sa velikog platna postala realnost

Izvor: Blic, 16.Avg.2014, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plaćenici u Beogradu: Neviđena akcija sa velikog platna postala realnost

Grupa srpskih „Plaćenika“, predvođena Draškom Anđićem, demonstrirala je jedinstvene pokazne vežbe znatiželjnim sugrađanima i tako obeležila početak prikazivanja filma „Plaćenici 3“ u distribuciji Blitz filma.

Posetioci bioskopa Cineplexx i UšćeE Šoping Centra sinoć su imali priliku

da prisustvuju nesvakidašnjoj akciji, viđenoj do sada samo na velikom platnu.

Članovi Muscle Planet Gym-a, koji su inače veliki obožavaoci ove filmske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << franšize, neumorno su se fotografisali sa svim posetiocima bioskopa Cineplexx. Celokupno dešavanja odigralo se u okviru Men’s night događaja, na kojoj su gledaoci filma na poklon dobili besplatni primerak magazina Playboy i Esquire.

U trećem nastavku dugoočekivanih "Plaćenika" ovi vrhunski operativci krenuće u potragu za svojim naslednicima. Smatrajući da je došlo vreme da regrutuju brže, okretnije, jače i, naravno, mlađe od sebe, upustiće se u zadatak koji neće biti nimalo lako izvršiti.

Impozantnu glumačku ekipu filma „Plaćenici“ predvode Silvester Stalone, Arnold Švarceneger, Džejson Stejtam, Mel Gibson, Vesli Snajps, Antonio Banderas, Harison Ford.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Srpski Plaćenici u bioskopu Cineplexx

Izvor: ItRešenja.com, 17.Avg.2014, 16:46

Posetioci bioskopa Cineplexx i UŠĆE Shopping Centra sinoć su imali priliku da prisustvuju nesvakidašnjoj akciji, viđenoj do sada samo na velikom platnu. Grupa srpskih „Plaćenika“, predvođena Draškom Anđićem, demonstrirala je jedinstvene pokazne vežbe znatiželjnim sugrađanima i tako...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.