Plaćenici - američki film o Srbiji posle Đinđićevog ubistva

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2011, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Plaćenici" - američki film o Srbiji posle Đinđićevog ubistva

Predsednik filmske kompanije "21st Century Filmworks Ltd" Terens Kliford Amos, gost Trećeg međunarodnog festivala turističkog i ekološkog filma - Silafest, izjavio je danas da se snima igrani film o Srbiji posle ubistva premijera Zorana Đinđića.

Kliford je najavio da će ta kompanija u januaru u Londonu premijerno prikazati akcioni film "Plaćenici" koji govori o Srbiji posle Đinđićevog ubistva.

"Film govori o ljudima iz američkih elitnih jedinica, koji po >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pozivu dolaze u Srbiju nakon ubistva premijera, kada nastaju veliki potresi i rascepi, kako bi rešili političku situaciju", preneo je organizator "Silafesta".

Priča je, kako je navedeno, bazirana na ratovima devedesetih godina, a glavnu ulogu tumači Bili Zejn. Kliford je rekao da je ideja za ovaj film došla od jednog italijanskog pisca i režisera i da će film moći da pogleda i srpska publika početkom sledeće godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.