Plaćali prostitutke falsifikovanim evrima

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2012, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plaćali prostitutke falsifikovanim evrima

Crnogorska policija uhapsila je u Baru F. H. (24) iz Peći i F. M. (30) iz Rožaja, koji su osumnjičeni da su falsifikovanim evrima plaćali prostitutke.

Uprava policije Crne Gore navela je da je S. G. (27) iz Novog Pazara pokušala u Ulcinju da stavi u platni promet dve falsifikovane novčanice od 50 evra, a posle privođenja u policiji je kazala da je, zajedno sa Z. S. (32), takođe iz Novog Pazara, falsifikovane novčanice dobila od dvojice nepoznatih mladića u Baru. Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je potom izvršila pretres stambenih prostorija u Baru, gde su boravili F. M. i S. M. iz Rožaja i G. H. iz Peći.

Oni su, kako se navodi, policiji ispričali da su od F. H. iz Peći dobili na poklon tri novčanice u apoenu od 50 evra, kojima su platili seksualne usluge, dok su jednom novčanicom od 50 evra platili račun u pekari.

F. H. je uhapšen i kod njega su prilikom pretresa pronađene 23 falsifikovane novčanice u apoenima od 50 evra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.