Plaćala za seks da bi prebolela raskid!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2010, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plaćala za seks da bi prebolela raskid!

Ema Menjon (33) iz Velike Britanije nekoliko puta je plaćala za seks i ne vidi u tome ništa nemoralno. Za jednu noć plaća 230 evra i kaže da je to odlično uložen novac. Prema njenim rečima izgubila je veru u muškarce nakon što ju je bivši dečko Tom pre godinu dana ostavio zbog njene najbolje prijateljice.

"Svet mi se okrenuo kad sam saznala da me vara. Samopouzdanje se rasulo. Neopisivo me bolela izdaja ljudi kojima sam najviše verovala", priča Ema.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << više nije želela da bude u vezi, nedostajala joj je fizička bliskost. Tada je unajmila prvu mušku prostitutku. Iako je, kaže, volela što je ona šefica i nema osećaja, od mladića je to veče tražila samo masažu. Ipak ga je sutradan nazvala i ugovorila sastanak za svoj rođendan, za tri dana! Tada su se susreti učestalili i preselili iz hotela u njen stan. Uskoro je postala ljubomorna na njegove ostalu njegovu klijentelu i tada je shvatila da je došlo vreme da prestanu sa vidjanjem.

Ema danas smatra kako je unajmljivanje mladića za seks bez obaveza najbolji način da se zaleči bolno srce.

"Seks s muškom prostitutkom potpuno je promenio moju ličnost. Osećam da sam mnogo snažnija. Svakako ću budućem dečku reći za to jer me je promenilo na bolje, a ako opet budem tužna, opet ću platiti za seks. Iako sam dala stotine funti, stekla sam samopouzdanje i nikad više neću dozvoliti muškarcu da me povredi", kaže Ema.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.