Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2016, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjevačica Žanamari Lalić objavila novi singl za pjesmu "U ratu i ljubavi" (VIDEO)

Pjevačica Žanamari Lalić najavila je povratak u pop vode novim hitom "U ratu i ljubavi" na kojem gostuje r'n'b diva Aleksandra Kovač.

Autor pjesme je sama Žanamari, a produkciju spota kao i numere potpisuje njena producentska kuća "V.R.H. Productions".

"Sve je počelo sa ljubavnom boli moje prijateljice, sa kojom već toliko dugo suosjećam da sam joj na kraju posvetila pjesmu. Baš zato sam željela da se u pjesmi pojavi i prijateljica koja je tu kad najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << boli, da te trgne i vrati ti samopouzdanje", naglasila je Žanamari.

Pop pjevačica ističe da je za tu ulogu pozvala Aleksandru Kovač, jer je prije svega oduvijek bila oduševljena njenim vokalom i izražajem.

"Za ovu pjesmu mi je baš trebala jedna jaka ženska energija koju ima Aleksandra. Jako sam sretna što je s entuzijazmom pristala biti dio ove 'girl power' priče", kaže Žanamari.

Sa jednakim žarom i Aleksandra Kovač je komentarisala ovu novu saradnju. "Nakon izlaska moje nove pesme 'Ljubav' koju sam snimila u duetu sa Markom Toljom i odličnih kritika širom regiona, dobila sam poziv od moje drage prijateljice Žanamari da učestvujem u njenom novom hitu, kojim se vraća u pop/R&B vode, koje joj, po mom mišljenju, najbolje leže", dodala je Kovačeva.

Pjevačica ističe da svježina pjesme, zatim Žanin fantastični vokal i produkcija koja odiše kvalitetom su bili odlučujući faktori u njenoj odluci da otpjeva dionicu njene zabrinute prijateljice koja ima šta da joj kaže i posavjetuje je u ljubavnim problemima.

"Pesma 'U ratu i ljubavi' odiše pravom ženskom energijom, i poručuje damama da prvo vole i poštuju sebe i da se bore za pravu ljubav. Najbitnije je da smo mi žene uvek tu jedna za drugu, da se međusobno podržavamo i radimo na tome da budemo sretne, uspešne, edukovane i samostalne, jer ćemo tako biti najbolje i za svoje porodice i društvo u kome živimo", dodala je Kovačeva.

U spotu za navedenu pjesmu Žanamari dočarala je pravu žensku snagu i senzualnost te namjerno izazovnim izdanjem i stavom pokazala muškarcu iz priče šta je izgubio. Spot je snimljen na luksuznoj lokaciji, "Vili Prestige" u Bastu, a pjevačica Žanamari ističe da žene i kada pate, treba da pate sa stilom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.