Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2020, 20:56

Pjesma banjalučkog "Aberdara" kao omaž najvećim filmskim hororima

Banjalučki alternativni rokenrol sastav "Aberdar" predstavio je video-spot za pjesmu "Sleser", koja najavljuje njihov prvi studijski album. Kako ističu iz ovog benda koji radi isključivo autorski materijal, "Sleser" je singl posvećen kultnim horor filmovima koji su ispisali stranice istorije u svijetu sedme umjetnosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Novi spot benda "Pank Flojd": Mahalska ljubav satkana u notama

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2020, 19:36

Sarajevski sastav "Pank Flojd" predstavio je publici novi video-spot za singl "Ono kao ljubav". Nova pjesma, po riječima članova ovog benda, treba da prepriča jednu priču iz mahale, odnosno jednu mahalsku ljubav, koja je karakteristična za Sarajevo, a najbolji način da se ta priča ispriča je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.