Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2017, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pješak teže povrijeđen

TUZLA - Četrdesetosmogodišnji pješak teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u mjestu Mionica u opštini Gradačac, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Povrijeđeni čiji su inicijali M.J. prevezen je na Univerzitetski klinički centar u Tuzli, gdje je zadržan na liječenju.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila sinoć oko 21.00 čas, učestvovao je automobil "opel astra" kojim je upravljao muškarac iz Gradačca čiji su inicijali A.DŽ. /32/.

Policija je izvršila uviđaj.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U pretresima na području Tuzlanskog kantona pronađeni oružje, municija i droga

Izvor: Blic, 21.Apr.2017

U pretresima stambenih i pomoćnih objekata na području Živinica, Tuzle, Lukavca, Kalesije, Gračanice i Gradačca pronađeni su oružje, municija i droga, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona...Tokom pretresa na području opštine Živinice, kod M.M. (21)...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.