Piton odveo lopove u zatvor

Izvor: Blic, 30.Jun.2009, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piton odveo lopove u zatvor

Lopovi koji su iz centra za istraživanje životinja Vudvejl u zapadnom delu Australije ukrali pitona od dva metra nisu mogli ni da sanjaju da će ih on veoma brzo odvesti iza rešetaka.



Lopovi, naime, nisu znali da je piton neposredno pre nego što su ga ukrali progutao čitavog psa koji je oko vrata imao ogrlicu sa radijskim odašiljačem. Pošto je naprava emitovala signal i iz pitonovog stomaka, službenici Odeljenja za zaštitu i očuvanje životne sredine bez problema su locirali pitona u predgrađu Perta. Pozvali su policiju koja je uhapsila kradljivce i odredila im pritvor dok ne budu izvedeni pred sudiju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.