Pitanje za međunarodnu zajednicu: Prošlo je 24 sata, da li rane Dare i Kristijana ne bole? VIDEO

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 21:57

Pitanje za međunarodnu zajednicu: Prošlo je 24 sata, da li rane Dare i Kristijana ne bole? VIDEO

Beograd -- Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković podsetio je da je od napada na srpsku decu prošlo 24 sata, a da nijedan član međunarodne zajednice nije reagovao.

"Prošla su 24 sata otkako je Kurtijeva KP brutalno pretukla dvoje srpske dece, Daru i Kristijana i nijedan član međunarodne zajednice nije reagovao! Zar rane Dare i Kristijana ne bole? Suze njihove majke Marije za vas ne postoje", napisao je Petković na Tviteru.

U objavi je podelio video uplakane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << majke pretučene dece, ali je i označio specijalnog izaslanika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka, šefa misije Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) na Kosovu Majkla Davenporta i nemačkog ambasadora u Prištini Jerna Rodea, čime se direktno njima obratio o izostanku adekvatne reakcije na nasilje nad maloletnicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.