Pit bul ujeo desetogodišnjaka (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 23.Okt.2013, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pit bul ujeo desetogodišnjaka (VIDEO)

Desetogodišnji Uroš Krstić završio je na kućnom lečenju jer ga je juče popodne u dvorištu ispred zgrade u Rentgenovoj ulici za nogu ujeo pit bul. Srećom, povreda nije toliko strašna koliko je mogla da bude, a da stvar bude gora, opasnog psa je bez zaštitne korpe u šetnju izveo devetogodišnjak! I nakon prijave policiji i komunalnoj inspekciji roditelji povređenog dečaka su besni, jer kažu da su vlasnika pit bula i ranije upozoravali na opasnost po decu, a ovoga puta najavljuju i >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << privatnu tužbu!
Kada se desetogodišnji Uroš juče popodne vraćao kući, nije mogao ni da zamisli da će završiti u krevetu sa zavijenom nogom. I dalje se sa strahom priseća da se sve desilo iznenada, sreo je školskog druga koji je doveo pit bula u dvorište ispred zgrade broj 22 u Rentgenovoj ulici, i pas ga je napao. Uroš kaže da je njegov drug pokušao da zadrži psa, ali je to očito bila nemoguća misija.
Nije prvi put da se ovako nešto desilo. Pre godinu dana Uroša je takođe  napao pas, ali je tada bilo sa mnogo manjim posledicama. Sada je Uroš prošao gore, što dokazuje i lekarski izveštaj.
U Komunalnoj inspekciji opštine Medijana potvrdili prijavu ujeda vlasničkog psa, i kažu da će biti preduzeto ono što je potrebno.
Na žalost, visina kazne, po opštinskoj prijavi, nije velika, jer se kreće od 250 do 10.000 dinara. Ali, ukoliko se dođe do suda, ishod je po žrtvu povoljniji.
Uroševi roditelji kažu da će verovatno zadovoljenje pravde tražiti u sudnici, a Uroš se za sada odmara kod kuće.
S druge strane, vlasnica psa tvrdi da je pit bul miran i da do sada nije bio agresivan.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.