Pismo Branka Filipovića: Izvinjavam se Saši Daniloviću i njegovoj porodici

Izvor: Blic, 20.Maj.2013, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pismo Branka Filipovića: "Izvinjavam se Saši Daniloviću i njegovoj porodici"

- Želim da se izvinim Saši (Predragu Daniloviću) i njegovoj porodici zbog svega što se desilo te noći i stanja u kojem se on trenutno nalazi. Sam događaj ne želim da komentarišem - napisao je juče u pismu Branko Filipović, za kojim je raspisana potraga zbog sumnji da je nožem ranio proslavljenog košarkaša.

Filipovićevo pismo pisano rukom ostavljeno je u kancelariji njegovog advokata Jugoslava Tintora, koji je za “Blic” potvrdio autentičnost ove poruke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Pročitajte još Danilovićev kum pušten iz pritvora, za prijateljem traga policija

Advokat Tintor je pismo pokazao “Blicu” zbog nesumnjive želje njegovog klijenta koji i obraćanje započeo rečima; "Hteo bih da se obratim javnosti zbog toga što je veliki pritisak medija stvorio atmosferu koju su neki iskoristili da blate ime čoveka kojeg iskreno poštujem i koji mi je u životu puno puta nesebično pomogao. Smatram da on ovako nešto svakako nije zaslužio".

Filipović izričito navodi kako ne želi da komentariše sporan događaj u njegovoj gostionici “Kafanica” u Koštunjaku. U pismu napominje: "Spreman sam da odgovaram za sve što se utvrdi da sam uradio, ali mislim da u ovakvim uslovima ne bih imao fer suđenje”.

Advokat Tintor navodi da je i on iz pisma zaključio da Filipović nije spreman da se preda i napominje da, osim pisma, nije imao drugi kontakt sa klijentom otkad je u bekstvu.

Svetlana Danilović, supruga povređenog košarkaša, rekla je da je Saša (Danilović) povređen, kada je pokušao da obuzda prijatelja Filipovića koji je u jednom trenutku večeri postao agresivan prema svojoj devojci Sanji.

Ona je napomenula da ovo nije prvi incident Filipovića i da je njen suprug uspevao dosad da ga obuzda.

Policija je privela Dragana Đurišića- Kokana, kuma ranjenog košarkaša, zbog sumnji da je pomogao Filipoviću da pobegne.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.