Pirotski Zavod za javno zdravlje apeluje: OTKAŽITE masovne proslave i okupljanja!

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2020, 22:02

Pirotski Zavod za javno zdravlje apeluje: OTKAŽITE masovne proslave i okupljanja!

Od početka pandemije na području okruga registrovano je 188 obolelih , a od 10. do 30. juna 32 novoobolela iz 26 porodica i svi su u kućnoj izolaciji ZAVOD za javno zdravlje u Pirotu, apelovao je na građane, da otkažu sve masovne proslave i okupljanja u zatvorenim prostorima jer virus i dalje cirkuliše u populaciji zbog čega je neophodno priodržavati se mera zaštite. U svom dnevnom izveštaju ZZJZ konstatuje da čeka rezultate analiza 53 uzorka. Danas je uzrkovano >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 8 briseva od kojih je 7 sumnjivo na kovid. Od početka pandemije na području okruga registrovano je 188 obolelih , a od 10. do 30. juna 32 novoobolela iz 26 porodica i svi su u kućnoj izolaciji. Troje pacijenata sa područja okruga hospitalizovano je u niški KC i svi su u stabilnom stanju-navode u ZZJZ u Pirotu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Još 18 Vranjanaca pozitivno na virus korona

Izvor: OkRadio.rs, 03.Jul.2020, 11:14

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje (ZZZJZ) u Vranju, kod još 18 lica sa teritorije Pčinjskog okruga registrovano je obolevanje od Covid-19. Svih 18 pozitivnih od 98 uzetih uzoraka, su iz Vranja, kažu iz ZZJZ.   U ovom trenutku se čekaju rezultati za još 53 uzorka poslata u...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.