Pirot: Otac pokušao da ubije sina sonom kiselinom

Izvor: B92, 15.Avg.2023, 15:46

Pirot: Otac pokušao da ubije sina sonom kiselinom

Više javno tužilaštvo u Pirotu vodi istragu protiv M. J. (28) zbog sumnje da je pokušao da ubije dvogodišnjeg sina sonom kiselinom.

M. J. se nalazi u pritvoru od 26. jula, odnosno od izlaska iz bolnice, rečeno je Tanjugu u Višem sudu u tom gradu.

Policijska uprava u Pirotu podnela je tom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv M. J. zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

M. J. je zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa svojim sinom primljen početkom jula u bolnicu u Pirotu zbog trovanja sonom kiselinom, nakon čega su prevezeni u Kliničko-bolnički centar Niš. Dete je nekoliko dana kasnije pušteno na kućno lečenje, a zatim i otac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Otac osumnjičen da je sina pokušao da ubije sonom kiselinom u pritvoru u Pirotu

Izvor: Piplmetar.rs, 16.Avg.2023, 09:32

M.J. je zajedno sa svojim sinom primljeni su početkom jula u bolnicu u Pirotu zbog trovanja sonom kiselinom .. Printstkrin: MUP. .. Više javno tužilaštvo u Pirotu vodi istragu protiv M.J. (28) zbog sumnje da je pokušao da ubije dvogodišnjeg sina sonom kiselinom.. M.J. se...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.