Pirati sa Kariba 4 premijerno u Kanu

Izvor: Blic, 13.Apr.2011, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pirati sa Kariba 4" premijerno u Kanu

Diznijev film "Pirati sa Kariba: na čudnim plimama", koji je četvrti nastavak popularne filmske sage, biće premijerno prikazan na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, prema pisanju Holivud riportera.

Četvrti nastavak jedne od najuspešnijih holivudskih franšiza, sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi, imaće svetsku premijeru 7. maja u Diznilendu u 3D tehnici na otvorenoj bioskopskoj sceni, a zatim će ekipa filma otputovati u Kan gde će 14. maja biti prikazan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << van konkurencije.

Mada se na Kanskom festivalu obično ne prikazuju ostvarenja koja su imala premijeru na nekom drugom mestu, na njemu su ipak uvek dobrodošli holivudski filmovi sa velikim zvezdama što je slučaj sa "Piratima", čiji glumački milje, pored Depa uključuje i Penelope Kruz i Džefrija Raša.

Inače, na samom početku snimanja "Pirata sa Kariba" čelnici Diznija nisu skrivali svoje negodovanje kada su videli kako Džek Sperou izgleda na velikom platnu.

- Rekli su da moj lik izgleda kao pijani gusar. Rekao sam im da ja tako vidim Džeka i da samo to mogu da dobiju od mene. Jedva su pristali - otkrio je jednom prilikom Džoni Dep.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.