Pipa Midlton se ponosno slikala pored 50 mrtvih ptica

Izvor: Blic, 06.Okt.2013, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pipa Midlton se ponosno slikala pored 50 mrtvih ptica

Pipa se na putovanju u Škotskoj opustila sa ženama iz visokog društva u lovu na jarebice i fazane, a slika sa bogatim plenom je osvanula na internetu.

Sestra vojvotkinje od Kembridža i njene prijateljice su pozirale sa širokim osmesima na fotografiji koja je nastala nakon lova oko imanja Dram, južno od Edinburga.

Fotografiju je na Instagram postavio Džon Greg i to navodno samo nekoliko sati nakon što je nastala.

Pipa je inače u petak viđena na aerodromu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Edinburgu sa dečkom Nikom Džeksonom, a pretpostavlja se da je ovaj lov organizovala Šarlot Mor Nisbet, supruga vlasnika jednog od velikih imanja.

Početkom godine, Pipa je bila na naslovnim stranama nakon što je otišla u lov na divlje svinje i jelene u Francuskoj.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pipa Midlton se ponosno slikala pored 50 mrtvih ptica

Izvor: Dzungla.org, 06.Okt.2013

Pipa se na putovanju u Škotskoj opustila sa ženama iz visokog društva u lovu na jarebice i fazane, a slika sa bogatim plenom je osvanula na internetu. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

NASMEJANA: Pipa Midlton pozirala ispred 50 mrtvih fazana i jarebica

Izvor: Kurir, 07.Okt.2013, 12:12

Pipa i njene prijateljice su nasmejane na fotografiji koja je nastala nakon lova oko imanja Dram, južno od Edinburga..Fotografije sestre vojvotkinje od Kembridža postavljene su u petak na internetu, a na njima se vidi Pipa u grupi žena i oko 50 mrtvih fazana i jarebica ispred njih. Fotografije su...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.