Piloti: Defile aviona oduševio publiku u Batajnici

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2012, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piloti: Defile aviona oduševio publiku u Batajnici

Piloti koji učestvuju na međunarodnom aeromitingu koji se povodom obeležavanja veka srpskog vojnog vazduhoplovstva u nedelju održao na Batajnici, ocenili su da je defile aviona ispunio očekivanja beogradske publike.

Obeležen vek srpskog vojnog vazduhoplovstva: Avioni oduševili posetioce mitinga  

Srpski pilot Miodrag Ristić, koji je izveo vežbu u avionu "Orao", rekao je novinarima da je zadovoljan svojim nastupom za koji je, kako je istakao, važno stalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biti  koncentrisan.

 

Pročitajte još:

* Danas veliki aeromiting na Batajnici

* "Vlada da osnaži odbranu zemlje"

"Aplauz publike posle nastupa mnogo znači. Drugi put nastupam pred domaćom publikom, što je veliko zadovoljstvo, a na međunarodnim aeromitinzima sam učestvovao više od 15 puta", kazao je potpukovnik Ristić.

 

Pilot danske avijacije Peter Valen rekao je novinarima da se za nastup na aeromitnigu "Batajnica 2012" pripremao par nedelja, a let na avionu F16 uvežbavao je nekoliko puta.

 

"Miting je divan, publika je sjajna, i vreme je savršeno. Zaista sam uživao", rekao je Valen.

 

Na početku aeromitninga "Batajnica 2012" više od 30 aviona i helikoptera Vojske Srbije učestvovao je u defileu, a publika je sa oduševljenjem propratila i nastup ruske akro-grupe "Striži" koja leti na avionima Mig 29.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.