Pilot Er Azije pao na testu za drogu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pilot "Er Azije" pao na testu za drogu

Pilot malezijske kompanije "Er Azija", čiji je avion nedavno pao u Javanskom moru, suspendovan je sa posla jer je pao na testu za drogu, saopštio je ogranak ove firme u Indoneziji.

Direktor ovog odjeljenja Sunu Vidjatmoko rekao je da je jedan od pilota bio pozitivan na preliminarnom nasumičnom testu na prisustvo droge i da neće leteti dok traje istraga. Pilot je bio pozitivan na morfijum posle leta iz Džakarte na Bali, preneo je "Sputnjik".

Zvaničnici kompanije kažu da će biti obavljeni dodatni testovi, pošto lekovi protiv kašlja i gripa mogu da izazovu lažnu uzbunu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SUSPENZIJA Jedan od pilota "Er Azije" pao na testu za drogu

Izvor: Blic, 02.Jan.2015

Jedan pilot malezijske kompanije "Er Azija", čiji je avion nedavno pao u Javanskom moru kod Bornea, suspendovan je sa posla jer je bio pozitivan na uobičajenom testu za drogu, saopštio je ogranak ove firme u Indoneziji...Direktor ovog odelenja Sunu Vidjatmoko potvrdio je da je jedan od pilota, čije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.