Izvor: Telegraf.rs, 12.Mar.2017, 12:21 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Piletina sa kiselom pavlakom u palačinkama
Sastojci:
Za palačinke:
- 2 jaja,
- brašno
- kašičica soli
-kašičica ulja
- 2 čaše mleka
Fil:
- 0,5 kg pilećih prsa
- jedna kisela pavlaka
- sir gauda
Priprema:
Ispecite palačinke. Pileća prsa naseckajte na kockice ili na rezance, i stavite da odstoje malo u ulju pomešano sa začinom, oko pola sata, pa nakon toga meso neće biti suvo, nego sočno. Meso ispecite >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na laganoj vatri.
Nakon toga, namažite palačinku sa kašikom kisele pavlake, stavite par komadića piletine i narendajte sir, možete uviti u rolnu ili jednostavno preklopiti.
(Telegraf.rs)
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.