Piletina sa kiselom pavlakom u palačinkama

Izvor: Telegraf.rs, 12.Mar.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piletina sa kiselom pavlakom u palačinkama

Sastojci:

Za palačinke:

- 2 jaja,

- brašno

- kašičica soli

-kašičica ulja

- 2 čaše mleka

Fil:

- 0,5 kg pilećih prsa

- jedna kisela pavlaka

- sir gauda

Priprema:

Ispecite palačinke. Pileća prsa naseckajte na kockice ili na rezance, i stavite da odstoje malo u ulju pomešano sa začinom, oko pola sata, pa nakon toga meso neće biti suvo, nego sočno. Meso ispecite >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na laganoj vatri.

Nakon toga, namažite palačinku sa kašikom kisele pavlake, stavite par komadića piletine i narendajte sir, možete uviti u rolnu ili jednostavno preklopiti.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.