Pijani vozač se sudario sa policijom

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2012, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani vozač se sudario sa policijom

Pijani muškarac, koji je u automobilu vozio 10 lica, sudario se sa policijskim vozilom u Hrvatskoj i tom prilikom je povređeno osmoro putnika, među kojima četvoro dece i dva policajaca.

Jedno dete zadobilo je teže povrede, a ostali lakše. Četvoro je zadržano na lečenju.

Nesreća se dogodila kada je 37-godišnji vozač, kojem je izmereno 2,22 promila alkohola u krvi, automobilom prešao na drugu stranu kolovoza i udario u automobil policije. Nakon sudara policijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << automobil se prevrnuo.

U automobilu, koji je vozio pijani muškarac, osim njega bilo je petoro dece i pet odraslih lica.

Saobraćajna nezgoda se dogodila sinoć oko 22.00 časa na putu između Strahoninca i Kuršanca.

Pijancu je oduzeta vozačka dozvola i zadržan je do otrežnjenja. On će biti krivično prijavljen tužilaštvu u Čakovcu, javili su hrvatski mediji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.