Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2016, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani majmun, naoružan nožem, jurio muškarce oko kafića (VIDEO)

Nakon što je popio nekoliko čašica alkohola jedan majmun je dohvatio nož i pojurio za posjetiocima bara u brazilskoj Paraibi.

Agresivni kapucin je postao hrabar kada je popio kakaku, destilovano piće popularno u ovoj zemlji. Za divno čudo, majmun se ponašao džentlmenski prema ženama koje su se našle u baru, ostavivši ih da ispijaju svoje piće na miru, dok je on nožem dugim 30-ak centimetara jurio za pripadnicima jačeg pola želeći valjda da pokaže ko je "gazda", >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prenosi Mirror.

Poslije svega, majmun se popeo na krov, a okupljena gomila je morala da sačeka vatrogasce.

Majmun je potom uhvaćen, zadržan u pritvoru 24 sata, dok se ne otrijezni, a zatim pušten u rezervat, piše Huffington Post.

Međutim, agresivnom majmunu to nije bilo dovoljno, pa se vratio na "mjesto zločina", ovog puta "terorišući" djecu i lokalno stanovništvo.

Nasilnik je ponovo priveden.

"U subotu ćemo ga proslijediti na Institut okoline i obnovljivih prirodnih resursa (IBAMA) u Sosuu. Oni će procijeniti da li je životinja u stanju da se vrati u divljinu ili će morati da živi u zatočeništvu, pod ključem", rekao je Saul Laurentino, komandir vatrogasne jedinice.

Kakaka se, inače, pravi od alkohola šećerne trske, dobijenog fermentacijom soka šećerne trske, koja se kasnije destiluje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

VIDEO: Pijani majmun naoružan nožem vijao muškarce po baru

Izvor: Radio 021, 19.Feb.2016, 12:16

Nakon što je popio nekoliko čašica alkohola, jedan majmun je dohvatio nož i pojurio za posetiocima bara u brazilskoj Paraibi...Agresivni kapucin je postao hrabar kada je popio kakaku, destilovano piće popularno u ovoj zemlji. Za divno čudo, majmun se ponašao džentlmenski prema ženama koje su...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.