Pijani los se popeo na drvo

Izvor: Blic, 09.Sep.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani los se popeo na drvo

Pijani los koji je visio sa drveta izazvao je paniku u dvorištu Pera Johansona, piše švedski “Lokal”.

Jedan los u Švedskoj opio se sa jedući jabuke koje su fermentirale. Voćke koje je mogao da dohvati njuškom je pojeo, ali to mu nije bilo dovoljno pa je pokušao da dohvati i one na najvišim granama kada se zaglavio na drvetu.

- Pomislio sam kako se neko glasno smeje. Otišao sam da vidim o čemu je reč i ugledao losa na drvetu jabuke ispred moje kuće - >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispričao je Johanson koji je pozvao je vatrogasce da mu pomognu. Oni podrezali preostale grane kako bi se oslobodio los koji je već bio na izmaku snage. A nakon spuštanja s jabuke, usledilo je "trežnjenje” kada los se stropoštao na zemlju, zaspao i prespavao tu celu noć, a čim mu je bilo bolje pobegao u je divljinu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.