Pijani ginekolog popio i prijavu i suspenziju

Izvor: Mondo, 12.Feb.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani ginekolog popio i prijavu i suspenziju

Direktor Kliničkog centra u Nišu Zoran Radovanović suspendovao je lekara Ginekološko-akušerske klinike Bratislava Todorovića jer je na posao došao u vidno pijan i pokušao da se fizički obračuna sa obezbeđenjem.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Od Todorovića je traženo da se udalji sa posla, ali je on ipak otišao na odeljenje, pa je intervencija produžena uz pozivanje šefa obezbeđenja, direktora klinike i policije, rekao je Radovanovi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
On je dodao da je kasnije komisijski ustanovljeno da je lekar došao na kliniku pod dejstvom alkohola i da su izjave potpisali svi lekari i pomoćno osoblje koji su radili.

"Posle dobijanja izveštaja ja sam lekara suspendovao i pokrenut je protiv njega disciplinski postupak", dodao je on i napomenuo da je o tom incidentu obavestio ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

U niškoj policiji potvrđeno je da je protiv B.T. podneta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira.

Todorović je oktobra prošle godine pravnosnažno osuđen na godinu i po dana zbog primanja mita, a Radovanović je rekao da ta presuda još uvek nije stigla u Klinički centar.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.