Pijan se popeo u kabinu krana da dremne

Izvor: RTS, 25.Jun.2009, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan se popeo u kabinu krana da dremne

Student iz Austrije, koji se prethodne večeri napio sa društvom, probudio se u kabini krana na gradilištu, na visini od 45 metara i "nema pojma kako je dospeo tamo".

Štefan Hohenvart, 28-godišnji student iz Graca, toliko se napio sa drugarima da je umesto kući, iz paba otišao na obližnje gradilište i popeo se u kabinu dizalice koja se nalazi na 45 metara visine.

Tamo ga je narednog jutra pronašao operater krana i pozvao policiju, kojoj je trebalo dosta vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da ga probudi i spusti dole.

Štefan se policajcima kleo da nema pojma kako je dospeo u kabinu. Oni su ga odvezli kući, i protiv njega neće podneti prijavu jer nije napravio nikakvu štetu.

"Građevinski radnici došli su na posao ujutro i operater dizalice bio je šokiran kada se popeo i video da u kabini hrče mladić", rekao je predstavnik za štampu policije, dodavši da je Štefana sam bog sačuvao da onako pijan ne padne dok se peo.

Poslednje čega se mladić seća bilo je da je izašao iz paba i da mu se spavalo.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.