Pevanje može da bude lek za telo i dušu

Izvor: Danas, 15.Jul.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevanje može da bude lek za telo i dušu

Getty ImagesDečji hor Pevanje svakako može da nam popravi raspoloženje, ali istraživanja pokazuju da može da bude dobro i po naše fizičko zdravlje. Može da poboljša disanje kod ljudi koji imaju problema sa plućima i pomogne onima sa demencijom da se izbore sa simptomima. U protekle dve decenije mnogi istraživači pokušali su da definišu psihološke, […] Članak Pevanje može da bude lek za telo i dušu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pevanje može da bude lek za telo i dušu

Izvor: B92, 15.Jul.2019

Pevanje može da ima širok dijapazon pozitivnih dejstava, od poboljšanja mentalnog zdravlja, preko unapređenja funkcije pluća do pomoći ljudima da se izbore sa demencijom...Pevanje svakako može da nam popravi raspoloženje, ali istraživanja pokazuju da može da bude dobro i po naše fizičko zdravlje...Može...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.