Pevačici Anastasiji odstranili obe dojke

Izvor: Blic, 01.Okt.2013, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačici Anastasiji odstranili obe dojke

Pevačica Anastasija otkrila je da je uradila dvostruku mastektomiju nakon što joj je po drugi put dijagnostifikovan rak dojke, preneli su britanski mediji.

“Dijagnostifikovan mi je rak dojke po drugi put ranije ove godine i trenutno sam u poslednjem stadijumu oporavka nakon dvostruke mastektomije”, rekla je pevačica.

“Ovo je bilo jedno dugačko putovanje, ali se osećam sjajno i spremna sam da započnem novo poglavlje”.

Anastasija je otkazala evropsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << turneju u februaru nakon druge dijagnoze.

Ova 45-godišnja pevačica, poznata po numeri “I’m Outta Love”, poslednji put je nastupila u Nemačkoj u decembru 2012. godine.

Glumica Anđelina Džoli objavila je ranije ove godine da je preventivno odstranila obe dojke, jer su doktori utvrdili da postoji rizik da oboli od raka dojke.

Duploj mastektomiji se podvrgla i supruga muzičara Ozija Ozborna Šeron Ozborn.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pevačici Anastasiji zbog raka odstranili obe dojke

Izvor: Blic, 01.Okt.2013

Pevačica Anastasija otkrila je da je uradila dvostruku mastektomiju nakon što joj je po drugi put dijagnostifikovan rak dojke, preneli su britanski mediji...“Dijagnostifikovan mi je rak dojke po drugi put ranije ove godine i trenutno sam u poslednjem stadijumu oporavka nakon dvostruke mastektomije”,...

Nastavak na Blic...

Anastacia odstranila obe dojke zbog raka!

Izvor: Tracara.com, 02.Okt.2013, 11:24

Pevačica se već godinama bori protiv opake bolesti!Godinama unazad pop pevačica Anastacia se bori protiv raka dojke. Ovoga puta, nakon što joj je po drugi put dijagnostifikovan rak u februaru ove godine, odlučila se na dvostruku mastektomiju.U saopštenju svojim fanovima, kako prenosi Daily Mail,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.