Pevačica za rođendan častila fanove seksi fotkom

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica za rođendan "častila" fanove seksi fotkom

Bivša članica grupe "Pussycat Dolls", pevačica Nikol Šerzinger nedavno je proslavila 39. rođendan. Vrelom fotografijom obratila se fanovima na Instagramu.

Amerikanka sa Havaja trenutno boravi na Mikonosu, gde puni bateriju za predstojeće nastupe. Ona od početka karijere pleni pažnju i muškaraca i žena svojom vitkom linijom, a sada je upravo provokativnom slikom odlučila da pozdravi fanove.

Doduše, atrktivna je i ona, ali i prelepa grčka obala ostrva Mikonos. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Poslednjih nekoliko postova na Instagramu, Nikol najavljuje veliko iznenađenje za svoje fanove, a o čemu se radi tek ćemo otkriti...

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on Jul 1, 2017 at 5:07am PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.