Pevačica ubijena na koncertu, napadač izvršio samoubistvo

Izvor: B92, 11.Jun.2016, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica ubijena na koncertu, napadač izvršio samoubistvo

Orlando -- Pevačica Kristina Grimi ubijena je na koncertu u Orlandu, saopštili su njeni predstavnici, uprkos pokušajima lekara da joj spasu život.

Nekadašnja učesnica takmičenja “The Voice“ je potpisivala autograme posle koncerta kada je neidentifikovani muškarac prišao, noseći dva pištolja i ispalio nekoliko hitaca u njenom pravcu, posle čega je izvršio samoubistvo.

Pevačica je prebačena u bolnicu sa teškim povredama i u kritičnom stanju, a posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << višečasovnih napora lekara da joj spasu život je preminula.

Iz policije je saopšteno da se incident dogodio u pozorištu Plaza lajv, kao i da je u opštem metežu koji je nastao nakon pucnjave, brat 22-godišnje pevačice skočio na ubicu i sprečio pokolj, kao i da za sada nisu poznati motivi ubice.

“Kristinin brat je heroj, sprečio je ubicu da usmrti još nekoga“, navela je portparolka policije Vanda Miljo.

Kristina Grimi je rođena 12. marta 1994. godine, a proslavila se učešćem u šou programu The Voice, kao i obradama poznatih numera koje je postavljala na svoj Jutjub kanal.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBIJENA AMERIČKA PEVAČICA Napadač otvorio vatru na koncertu dok je Grimi davala autograme, pa presudio sebi

Izvor: Blic, 11.Jun.2016

Bivša učesnica američkog šou programa "Voice", Kristina Grimi (22), upucana je u petak oko 22.45 po lokalnom vremenu na koncertu u "Plaza Live" dvorani u Orlandu na Floridi...Grimi je u kritičnom stanju prevezena u lokalnu bolnicu, gde je, kako prenosi CNN, podlegla povredama...Kako navode zvaničnici,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.