Pevačica prozvala kolege koje se ne odazivaju na humanitarne akcije

Izvor: B92, 09.Mar.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica prozvala kolege koje se ne odazivaju na humanitarne akcije

Održan je humanitarni koncert povodom izlečenja dvadesetpetogodišnjeg Ognjena Petrovića, koji boluje od tumora limfnih žlezda. Odazvale su se mnoge poznate ličnosti i komentarisale humanitarni rad u Srbiji, kao i prevare koje su sve češće.

Jedna od poznatih ličnosti koja se pojavila na događaju bila je i pevačica Dragica Radosavljević Cakana koja je objasnila zašto se odazvala humanitarnoj akciji.

“Zato što su lekari u pitanju, zato što su oni to organizovlai, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije prevara. Danas svi prave neke humanitarne akcije, zna se ko to organizuje, ranije smo mi to mnogo radili ne znajući ni gde to ni kome ide", rekla je Cakana za "Exkluziv".

Njena koleginica bila je direktnija u opominjanju svojih kolega.

"Neko zaista nikada, nikada, čak i kad su mala deca bolesna u pitanju, ne ide", rekla je Izvorinka Milošević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.