Pevačica Tejlor Svift proglašena za ličnost godine po izboru magazin Tajm

Izvor: B92, 06.Dec.2023, 17:55

Pevačica Tejlor Svift proglašena za ličnost godine" po izboru magazin Tajm

Pevačica je je rekla da je ovo njen "najponosniji i najsrećniji" trenutak u životu.

Američki magazin Tajm proglasio je Tejlor Svift za ličnost godine, čime ova pevačica da na trijumfalan način zatvara 2023.

Muzička zvezda, čiji ja turneja Eras oborila rekorde i pokrenula istragu o načinu na koji Ticketmaster prodaje ulaznice, našla se tako među ličnostima poput bivšeg američkog predsednika Baraka Obame, ekološke aktivistkinje Grete Tunberg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, koji su ovo priznanje dobili prethodnih godina.

Ona je za Tajm rekla da je ovo "najponosniji i najsrećniji" trenutak u njenom život.

Isti magazin je za sportsku ličnost godine proglasio fudbalera Lionela Mesija, koji je sa argentinskom reprezentacijom osvojio titulu prvaka na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Pratite nas na Fejsbuku,Tviteru i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.