Pevač otkirva: Alternativna medicina mi je spasla život!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2017, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevač otkirva: Alternativna medicina mi je spasla život!

Pevač Saša Kovačević godinama muči muku sa teškim sinusnim problemima i nepravilnim disanjem, zbog čega je imao dve operacije.

Međutim, on za "Alo!" otkriva da je tek primenom alternativne medicine počeo da oseća poboljšanje.

Više od deceniju i po pevač je pokušavao da reši zdravstveni problem, za koji mu lekari nisu našli tačnu dijagnozu, a njemu je posao zavisio od toga.

- Ispostavilo se da niko od lekara nije na vreme mogao da odgonetne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da ja od 16 godine imam problem sa alergijama, koje su zapravo pravile najveći problem. Ja sam mislio da sve vreme patim od hronične upale sinusa i prvu operaciju sam imao u 21. godini. Ali to mi nije rešilo problem. Skratio nosne školjke tada i pre dve godine iznova. Jedino mi je nos postao veći od silnih gaza koje sam nosio i stavljao u nosne šupljine - na duhovit način se priseća Kovačević svega što je prošao, i postoperativnog toka, koji je za njega bio mučan.

On otkriva da je tek nakon operacija samostalno počeo da se informiše putem raznih blogova i razgovora sa ljudima o svojm simptomima, u želji da pronađe rešenje. Saša kaže da mu je nakon operacija bilo malo lakše, ali da je tegobe i dalje imao, zbog čega je odlučio da traži novo rešenje.

- Tek posle druge operacije sam saznao, sam istražujući, da su alergije moj problem i sada sam na terapiji koja mi pomaže. U pitanju je alternativna medicina. Uzima se 45 dana, pa se iz nedelje u nedelju smanjuje doza i samo se održava stanje - objašnjava Kovačević i ističe da mu je takvo stanje smetalo tokom snimanja pesama i na koncertima.

- Nema šta nisam probao, od homeopatije, preko kvantne medicine do lekova. Moj posao je zavisio od toga jer nos je moj aparat, a ja godinama nisam mogao da ga koristim onako kako treba i da dišem ispravno. Sve tegobe su mi dodatno otežavale da pevam i da moj glas zvuči onako kako treba - kaže Saša.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.