Pevač Aleksandar objavio poslednju fotografiju nekoliko minuta pre pada aviona: Obećao je svojoj sestri samo jednu stvar pred smrt (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Dec.2016, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevač Aleksandar objavio poslednju fotografiju nekoliko minuta pre pada aviona: Obećao je svojoj sestri samo jednu stvar pred smrt (FOTO)

Aleksandar Šutko (30) bio je pevač hora "Aleksandrov ansambl" koji je tragično nastradao jutros u padu ruskog aviona, a pre tragedije je na društvenim mrežama objavio svoju poslednju fotografiju.

U pitanju je fotografija iz srušenog aviona TU-154.

- Aleksandar me je pozvao i rekao da su se ukrcali u avion i da će poleteti za 15 minuta. Nakon toga mi je rekao da će me pozvati oko pet sati ujutru kada slete u Soči. Nije nas pozvao. Pokušali smo da ga dobijemo, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << njegov telefon bio van dometa - rekla je Aleksandrova sestra Ema.

Aleksandar je imao "redak i predivan glas" i obećana mu je uloga soliste u Aleksandrovom ansamblu.

Imao je verenicu Juliju iz Moskve koja radi u banci i sa kojom je planirao venčanje.

- Moja ljubavi, moj živote, najbolji si na ovom svetu, uvek sam ti to govorila. Počivaj u miru - napisala je Julija na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.