Petrović nezaustavljiv

Izvor: Vesti-online.com, 11.Sep.2018, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović nezaustavljiv

Fudbaleri ATSV Srbija 15 iz Salcburga iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje. Naš tim je u šestom kolu lokane Prve lige Sever slavio sa 3:0 na svom terenu protiv USV Lamprehthausena.

Sada sa skorom od dve pobede uz isto toliko remija odnosno poraza, ATSV Srbija se nalazi na devetom mestu sa osam bodova. Naš tim je igrao u sastavu: Miodragović, Nikolić, Lekhotski, Igor i Dušan Stojanović, Jagodić, Tasić, Ristić, Isailović, Petrović i Stanojević.

Uprkos početnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nervozi i žutom kartonu Stanojevića u 22. minutu, domaćin je preko sjajnog Andreja Petrovića stigao do gola. Mladi napadač je u 27. minutu nadmudrio gostujućeg golmana Brukmozera.

Bio je to veliki motiv za Srbiju, koja je lako sačuvala minimalnu prednost do odmora, a već u prvih 60 sekundi nastavka isti fudbaler je prednost duplirao.

- Stekli smo samopouzdanje, popravili efikasnost što je najvažnije. Ova pobeda nam je od velikog značaja upravo zbog toga. Protivnik je bio veoma kvalitetan uostalom kao i većina ekipa u ligi, pa je zato svaka utakmica veliki izazov za nas. Verujem da možemo još bolje - optimista je trener naše ekipe Milan Pavlović.

U svakom slučaju, Srbija je potpuno nadigrala goste, što je u 63. minutu potvrdio Dušan Stojanović kada je postigao treći gol za svoju ekipu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.