Petrović: Povoljniji krediti za stočare (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Apr.2012, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović: Povoljniji krediti za stočare (VIDEO)

Ministar poljoprivrede Srbije i potpredsednik Demokratske stranke Dušan Petrović rekao je u Kuršumliji da ministarstvo koje vodi pokušava da ubedi poslovne banke da daju povoljne kredite stočarima.

Dragišić: Pocepajte partijske knjižice!

URS: Jednake šanse za dostojanstven život (VIDEO)

Krasić: Samo radikali mogu rešiti probleme u Srbiji (VIDEO)

"Očekujem da će poslovne banke naći interes da uskoro počnu da daju kredite >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << poljoprivrednicima koji se bave stočarskom proizvodnjom po veoma povoljnim uslovima, jer se radi o profitabilnoj grani poljoprivrede", istakao je Petrović prilikom obilaska farme u selu Dankoviće.

Petrović je rekao da očekuje da takvi krediti pomognu daljem razvoju stočarstva koje je, prema njegovim rečima, u poslednje dve godine u Srbiji u ekspanziji.

Pre obilaska farme u vlasništvu Zvonka Radisavljevića, Petrović je posetio opštinski odbor DS-a u Kuršumliji, gde je u razgovoru sa članovima i simpatizerima, napomenuo da očekuje pobedu Demokratske stranke na svim nivoima na izborima 6. maja.

"Demokratska stranka je prethodnih godina pokazala da ume da se suoči sa svim problemima i da uspešno vodi zemlju uprkos ekonomskoj krizi. Verujem da će nam zato 6. maja građani Srbije dati glas da formiramo vladu. Takođe, očekujem da će naš predsednički kandidat, Boris Tadić, odneti pobedu u drugom krugu predsedničkih izbora", naveo je Petrović.

(Tanjug, foto: Video capture Infobiro)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.