Petoro povređeno u četiri udesa

Izvor: B92, 20.Avg.2013, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petoro povređeno u četiri udesa

Beograd -- Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je pet osoba povređeno, izjavila je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Dve ženske osobe starosti oko 25 godina su povređene u udesu koji se dogodio oko 20.20 časova na Ibarskoj magistrali, rekla je Macura. Jedna od povređenih osoba je zadobila istezanje vrata i bolove u slabinskom sedalnom delu leđa, a druga istezanje vrata, istakla je Macura i dodala da su obe povređene osobe prevezene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Institut za ortopediju.

Mladić star oko 20 godina, motociklista, je sinoć oko 23 časa, u udesu na uglu ulica Milentija Popovića i Zorana Đinđića zadobio oguljotine ramena, kuka i noge i prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Biciklista, muškarac star oko 30 godina, u udesu oko 19.50 časova u Učiteljskom naselju kod okretnice trolejbusa, zadobio je povredu donjeg dela leđa i prevezen je u Institut za ortopediju Banjica, navela je Macura.

U udesu koji se dogodio oko 19.40 časova na Kružnom putu kod motela "Hiljadu ruža" muškarac star oko 24 godine zadobio je povredu istezanje vrata i prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 110 intervencija, od kojih 23 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari, dodala je Macura.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.