Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2023, 13:50

Petković: Priština nema nameru da dozvoli ZSO, opet hoće da prevari Brisel

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju izjavio je da Priština nema nameru da ikad dozvoli da se formira zajednica srpskih opština, da se zaklanjaju iza tzv. ustavnog suda kao i da je jasna taktika da opet prevari Brisel.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RASKRINKAO LAŽI IZ PRIŠTINE! Otkrivena taktika kojom je Kurti želeo da PREVARI Brisel - Petković uputio Lajčaku jasnu poruku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023

Raskrinkao namere lažne države..Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je danas da Priština nema nameru da ikad dozvoli da se formira zajednica srpskih opština, da se zaklanjaju iza tzv. ustavnog suda kao i da je jasna taktika da opet prevari Brisel...On je to napisao na svom Tviteru,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"Priština nema nameru da formira ZSO"

Izvor: B92, 30.Mar.2023

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je danas da Priština nema nameru da ikad dozvoli da se formira Zajednica srpskih opština...On je to napisao na svom Tviteru, a povodom izjave prištinskog ministra kulture, omladine i sporta Hajrulaha Čekua da je moguće formirati Zajednicu srpskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.