Petković: Na delu je otimačina privatne imovine SPC na KiM

Izvor: B92, 21.Dec.2023, 14:12

Petković: Na delu je otimačina privatne imovine SPC na KiM

Direktor Kancelarije za KiM, Petar Petković, poručio je danas povodom uzurpacije “Rajske banje” iz Zvečana da je reč o ogoljenoj otimačini privatne imovine SPC.

"Svedoci smo i poslednjih dana u opštini Zvečan gde je na delu ogoljena otimačina privatne imovine SPC, najznačajnijeg kompleksa Rajska banja. Taj kompleks je jedna od najznačajnijih investicija Vlade Srbije i Kancelarije za KiM, kako bi se podigla ta sredina, zaposlili mladi ljudi i ponudilo lečenje za hiljade >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolesnika i posao za više desetina ljudi. I onda neko dođe i kaže to nije vaše, to je naše. Kako može da bude vaše kada niste gradili, niste nikada bili tu, nemate nijedan dokument. To je pravo lice današnjeg stanja na KiM, pravnog nasilja i osvete srpskom narodu," ukazao je Petković na konferenciji povodom petogodišnjice projekta “Besplatne pravne pomoći”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.