Peticija: Prestanite da ubijate ovog čoveka

Izvor: Blic, 27.Jul.2014, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peticija: Prestanite da ubijate ovog čoveka

Jedan od najpoznatijih glumaca Holivuda Šon Bin, često završava svoje učešće u filmovima i serijama ranije, jer skoro uvek njegov lik bude eliminisan pre samog kraja.

Tako je Binov lik "poginuo" u preko 20 projekata na različite načine, a njegovi obožavatelji su odlučili da se tome stane na kraj.

Oni su putem društvenih mreža osnovali peticiju, u kojoj zahtevaju da se ova praksa ukine, a njoj su se priključile i njege Šonove kolege poput Kifera Saterlenda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Umirao sam na mnoge načine i možda je kvalitet mog "talenta" presudio u tome da me često i eliminišu sa ekrana. Najviše mi se sviđala moja smrt u "Gospodaru prstenova". Bila je veličanstvena.", rekao je Šon Bin.

Njegovi obožavatelji su čak napravili i majice sa porukom "Poštedite Šon Bina", koje se prodaju rekordnom brzinom.

Međutim, obožavatelji će ponovo ostati razočarani jer je Binov sledeći angažman u filmu "Julije Cezar", a nije tajna da njegov lik umire u trećem činu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.