Peti Festival duodrame u Topoli

Izvor: RTS, 03.Sep.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peti Festival duodrame u Topoli

Festival Duodrame održava se peti put u Topoli. Manifestacija je počela u subotu i do sada su odigrane tri predstave "Svlačenje" kojim je otvoren festival, "Brak u stvari ljubav" i "Duet za solistu". Do kraja festivala, na repertoaru su još tri duodrame.
Na pozorišnoj fešti prve su nastupile Jelica Sretenović i Katarina Žutić u komediji "Svlačenje" po tekstu i režiji Mirjane Bobić Mijsilović. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Radnja se događa u jednom
modnom salonu gde su na način prikazani "savremeni koncepti modernosti".
Publika će, u šest dana festivala, uživati u isto toliko predstava iz selekcije Željka Jovanovića, a tročlani žiri kojem predsedava Nebojša Bradić pozorišni reditelj.
Upetak, poslednjeg dana festivala nagradiće najbolje: Gran pri za najbolju predstavu, nagradu za najboljeg glumca i glumicu i specijalnu nagradu. Publika će svojim glasovima
proglasiti najbolju predstavu.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.