Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2024, 20:22

Petar Đurđev: Šta da u Nemačkoj profesor makar i u šali kaže da se zove kao Rudolf Hes

Direktor Istorijskog arhiva grada Novog Sada Petar Đurđev kritikovao je danas istup novinara i profesora Novosadskog univerziteta Dinka Gruhonjića koji je izazvao burne reakcije u srpskoj javnosti i postavio pitanje šta bi bilo da je u Nemačkoj univerzitetski profesor, makar i iz šale, rekao da se zove Rudolf, kao Rudolf Hes.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đurđev: Šta da u Nemačkoj profesor makar i u šali kaže da se zove kao Rudolf Hes

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Apr.2024

BEOGRAD –  Direktor Istorijskog arhiva grada Novog Sada Petar Đurđev kritikovao je danas istup novinara i profesora Novosadskog univerziteta Dinka Gruhonjića koji je izazvao burne reakcije u srpskoj javnosti i postavio pitanje šta bi bilo da je u Nemačkoj univerzitetski profesor, makar i iz šale,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.