Pet saobraćajnih nezgoda u toku jednog sata

Izvor: Blic, 10.Nov.2012, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet saobraćajnih nezgoda u toku jednog sata

U proteklih sat vremena u Beogradu se dogodilo pet saobraćajnih udesa, ali bez težih posledica, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U Bulevaru despota Stefana, oko 8.03 sati, žena stara oko 54 godine, oborena je kao pešak i zadobila je povrede glave, leve potkolenice i stopala, nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

Samo 20 minuta kasnije desila se saobraćajna nezgoda u Sremčici, a potom, u 8.44 sati, u ulici Velizara Kosanovića kada je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osoba zadobila povrede glave.

U saobraćajnoj nesreći u naselju Klenak na Zvezdari dvoje dece je zadobilo povede glave, nakon čega su prevezni u Urgentni centar.

Na Lazarevačkom drumu oko 9.23 sati, jedna osoba je lakše povređena, takođe u saobraćajnom udesu.

Ekipe hitne pomoći su tokom protekle noći imale 112 intervencija, od kojih 22 na javnom mestu.

Kako je navela, u 19.55 sati na obilaznici kod Dobanovaca vozač star oko 26 godina zadobio je tupe povrede nosa i istegnuće vrata, nakon čega je smešten u KBC Zemun.

Povezane vesti: Muškarac u tuči u Beogradu povređen mačetom Tokom noći devet udesa u Beogradu, jedna žena poginula Pet udesa u Beogradu, bez težih posledica U tri udesa povređena tri muškarca U saobraćajnoj nezgodi povređen muškarac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.