Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jan.2024, 12:08

Pet razloga zbog kojih treba da jedemo kiseli kupus

Kiseli kupus je namirnica za koju se vjeruje da je otkrivena u Kini još prije 2.000 godina. Procesom fermentacije dolazi do rasta korisnih probiotskih bakterija, što ga čini izuzetno zdravom namirnicom. Potrudite se da nabavite domaći proizvod, ali ukoliko niste u mogućnosti, pri kupovini birajte kupus koji nije pasterizovan, kako ne bi bile uništene pomenute korisne bakterije. Kiseli kupus je mnogima neizostavna zimska namirnica zahvaljujući svojim zdravstvenim prednostima.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.