Pet puta viša kazna za parkiranje na šinama, pešačkom..

Izvor: Mondo, 16.Maj.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet puta viša kazna za parkiranje na šinama, pešačkom..

Komunalna kazna za "bahato parkiranje" skače sa pet na 25 hiljada dinara

Foto: MONDO, Lana Stošić ilustracija

Nakon najave, Skupština Beograda danas bi trebalo da usvoji odluku prema kojoj će vozači koji parkiraju na tramvajskim šinama i pešačkom prelazu plaćati kaznu od 25.000 dinara, što je pet puta više nego do sada, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Vesić je novinarima u pauzi sednice Gradske skupštine rekao da će toliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kaznu plaćati i vozači koji parkiraju u pešačkim zonama i u parkovima, navodeći da je to sadržaj odluke o izmenama i dopunama Odluke o komunalnom redu.

"Nadam se da će takva kazna odvratiti bahate vozače od toga, čega je u Beogradu dosta", rekao je Vesić, navodeći da se to naročito odnosi na parkiranje na tramvajskim šinama i pešačkim prelazima.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.