Izvor: Beta, 25.Sep.2017, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet osoba povredjeno u saobraćajnoj nesreći u Beogradu

Pet osoba je lakše povredjeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Beogradu, u Dobropoljskoj ulici kod Autokomande.Kako je agenciji Beta kazala portparolka Hitne pomoći Nada Macura, saobraćajna nesreća je prijavljena nešto pre 8.00 i rečeno je da kombi je udario u nadvožnjak.Ona je kazala da su dve osobe stare 17 i 20 godina prebačene na neurohirurgiju u Urgentnom centru, dok su muške osobe stare 20 i 30 osoba i devojčica (13) takodje zbrinute sa lakšim povredama.Kako je agenciji Beta rečeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova kombi je krovom udario u nadvožnjak.Prema pisanju beogradskih medija reč o osobama sa posebnim potrebama.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKA NESREĆA KOD OBRENOVCA Četiri osobe povređene, obustavljen saobraćaj ka Šapcu

Izvor: Blic, 25.Sep.2017

Četiri osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 13 sati na putu Obrenovac - Šabac. Dve osobe sa teškim povredama prevezene su u Urgentni centar...Saobraćajna nezgoda dogodila se u naselju Skela u Obrenovcu. Na lice mesta izašle su dve ekipe Hitne pomoći iz Doma zdravlja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.