Pet kladionica zatvoreno, oduzet novac

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Maj.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet kladionica zatvoreno, oduzet novac

Tokom kontrole sportskih kladionica na području opštine Doljevac policija je privremeno zatvorila pet kladionica, jer nisu imale dozvolu za rad, sredstva za klađenje i novac, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.

Policija je zbog neprijavljivanja radnika, kao i zbog nepravilnosti u radu oduzela sredstva za klađenje i novac, navode iz policije ne navodeći iznos oduzetog novca.

Protiv vlasnika kladionica biće podnete krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćenog organizovanja igara na sreću i povrede prava po osnovu rada i prava iz socijalnog osiguranja, piše u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pet kladionica zatvoreno, oduzet novac

Izvor: RTS, 24.Maj.2015

. Tokom kontrole sportskih kladionica na području opštine Doljevac policija je privremeno zatvorila pet kladionica, jer nisu imale dozvolu za rad, sredstva za klađenje i novac, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu.

Nastavak na RTS...

Zatvorene kladionice, oduzet novac

Izvor: B92, 24.Maj.2015

Tokom kontrole sportskih kladionica na području opštine Doljevac policija je privremeno zatvorila pet kladionica, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu...Kako se navodi, zatvorene kladionice nisu imale dozvolu za rad, sredstva za klađenje i novac...Policija je zbog neprijavljivanja radnika, kao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.