Peskov: Znamo sve... I Putin je obavešten

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 11:17

Peskov: Znamo sve... I Putin je obavešten

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov potvrdio je da vlasti u Rusiji vrlo dobro znaju ko stoji iza današnjeg napada na Krimski most.

Znamo i zbog čega su pokušali da izvrše sabotažu mosta, rekao je Peskov, a zatim dodao da je vrlo važno obratiti pažnju na to da je jedna mlada porodica danas nastradala, dok je njihova ćerka zadobila povrede.

Rusija će se odlučno boriti protiv toga da se nešto slično ponovi, poručio je on. Kako je rekao, odgovor na današnji tragičan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << događaj je, u suštini, sprovođenje do kraja zadataka Specijalne vojne operacije i Moskva od toga neće odustati.

Predsednik Rusije Vladimir Putin obavešten je o celoj situaciji, a u večernjim satima očekuje se da će održati i sastanak na ovu temu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Peskov: "Putin će večeras da održi sastanak povodom napada na Krimski most"

Izvor: Blic, 17.Jul.2023

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da će predsednik Vladimir Putin večeras održati sastanak povodom napada na Krimski most i poručio da će odgovor Ukrajini biti nastavljanje "specijalne vojne operacije" do ispunjenja ciljeva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.