Pešaci stradali u saobraćajnoj nesreći

Izvor: RTS, 22.Dec.2012, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešaci stradali u saobraćajnoj nesreći

Dve osobe poginule, a tri povređene kada je automobil na Batajničkom drumu u Beogradu naleteo na pešake. Vozač automobila koji je učestvovao u nesreći se prijavio policiji.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se nešto posle šest časova dogodila na Batajničkom drumu, kod ciglane, dve osobe su poginule, dok su tri povređene i one su zbrinute u Urgentnom centru. Vozač automobila koji je učestvovao u nesreći se prijavio policiji.

Kako RTS saznaje od portparola >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Hitne pomoći Nade Macure, nesreća se dogodila kada je automobil naleteo na pešake, dvojicu muškaraca, koji su stradali na licu mesta.

Kako je potrvrđeno u MUP-u, vozač automobila koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći je oko 11 časova došao u policijsku stanicu Sremski Karlovci u pratnji advokata.

Povređeni putnici iz automobila - dva muškarca i jedna devojka imaju lakše povrede glave.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.